02 May 2006

Bărbatul din oglindă

Când obţii ceea ce vrei în lupta pentru tine însuţi şi te simţi rege pentru o zi, mergi la oglindă şi uită-te le imaginea ta. Şi vei vedea ceea ce are să-ţi spună.

Şi pentru că nu soţia, familia sau prietenii sunt cei care sunt judecătorii modului prin care tu treci prin viaţă, persoana care te priveşte din oglindă este aceea a cărei judecată şi verdict contează în viaţa ta.

S-ar putea ca unii să te considere direct. Şi să te considere o persoană minunată. Dar imaginea din oglindă te va numi o persoană de nimic dacă nu poţi să o priveşti direct în faţă.

Trebuie să-l mulţumeşti pe bărbatul care te priveşte din oglindă, nu contează restul. Pentru că el este cel care va fi cu tine până la sfârşit, orice s-ar întâmpla. Iar tu ai trecut peste cel mai dificil test dacă bărbatul care te priveşte din oglindă este prietenul tău.

Poţi să păcăleşti oamenii de-a lungul vieţii tale, să primeşti bătăi pe umăr în semn de prietenie. Dar recompensele finale vor fi lacrimi şi dureri în suflet dacă ai înşelat bărbatul din oglindă.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home